Appartementen Meppel

Nabij het centrum van Meppel gelegen liggen vier vrij recent gebouwde luxe appartementen met berging en parkeerplaats. Prachtig gelegen aan het Wilhelminapark en nabij het NS-station en centrum van Meppel.

De oprit van de A28 Groningen/Zwolle en de A32 Leeuwarden/Zwolle bevinden zich op slechts 500 meter van het appartementencomplex.
Als toekomstige bewoner heeft u dus alle voorzieningen naast de deur. De sfeervolle en luxe bouw voorziet in 2 appartementen op de begane grond, een op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping (beide met dakterras). Globale indeling: entree, ruime woonkamer, open luxe keuken met inbouwapparatuur, hal, badkamer met douche, toilet, v.w.t. en ligbad, 1 of 2 slaapkamers en een berging/bijkeuken.
Het geheel wordt gestoffeerd opgeleverd. Deze prachtige en sfeervolle appartementen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en hebben een plaats of een dakterras. Het terrein wordt afgesloten middels een fraai hekwerk met automatisch toegangshek, waarachter zich de parkeerplaatsen en bergingen bevinden.