Beschikbaarheid

Te huur: Luxe appartement vanaf 1 mei 2019

Nabij het Wilhelminapark en aan de laan Werkhorst is dit luxe en gestoffeerde APPARTEMENT met royaal dakterras gelegen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. In 2005 is dit object nieuw gebouwd met een hoog afwerkingsniveau. Op materialen is niet bespaard. Details van dit klassiek vormgegeven object, zoals koperen hemelwaterafvoeren, chique daklijsten en een fraaie snijvoeg in het metselwerk, ontbreken niet.

Via de centrale entree met intercom en deuropener bereikt u de gezamenlijke hal met de trapopgang. Op de eerste verdieping bereikt u via de eigen entree, de hal met bergkast. De ruime woonkamer is mooi afgewerkt met glasvezelbehang en een kwalitatief hoogwaardige vloer. De kamer beschikt over hoge plafonds en een goede lichtinval door de ramen aan de voorzijde en de zijkant van het pand. De half open keuken is voorzien van een complete maatkeuken uit 2005. Deze is uitgevoerd met alle benodigde apparatuur en afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Tevens is er volop de ruimte voor een grote eethoek. Via de hal is de ruime badkamer te betreden uitgevoerd met een ligbad, toilet, wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting. Tevens zijn er twee ruime slaapkamers van diverse afmetingen aanwezig. Via de ene slaapkamer bereikt u het riante dakterras van circa 20 m² welke onder andere op de avondzon gelegen is. Het appartement is voorzien van vloerverwarming.

Op het gesloten achterterrein van het object is een ruime berging en een parkeerplaats aanwezig. Het parkeerterrein is afsluitbaar met een op afstand bedienbaar elektrisch toegangshek. Een uniek, verrassend ruim appartement waar veel aandacht is besteed aan comfort en veiligheid. Dit gestoffeerde appartement is zo te betrekken!

Huurprijs: € 890,- exclusief € 50 servicekosten per maand en exclusief gas, water en elektra Het appartement is per 1 mei 2019 te huur.

Oppervlakte:
Circa 100m2